Beautynieuws on Facebook Beautynieuws on Twitter Beautynieuws on Google Plus

Veilig acne littekens behandelen

Geplaatst op september 18, 2016
Veilig acne littekens behandelen

Ben je blij dat je eindelijk van je puistjes af bent, dan ontdek je dat er ontsierende littekens op je huid zijn achtergebleven. Sinds kort is er een nieuwe methode, de E-matrix,  om deze littekens zodanig te behandelen dat ze veel minder zichtbaar worden. De behandelingen worden veilig uitgevoerd door HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale. De huid oogt na 2 behandelingen al veel gladder en vitaler. De nieuwe E-matrix doet dit allemaal in een comfortabele behandeling van 20 minuten en dat zonder langdurige herstelperiode! En deze behandeling wordt ook nog eens door je zorgverzekeraar vergoed!

De E-matrix behandeling maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De E-matrix behandeling kent in tegenstelling tot andere methoden (zoals de fractional laser en CO2 laser), geen vervelende herstel periodes. Dit komt omdat de E-matrix alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF). Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Bovendien is het de eerste technologie waarmee voor het eerst ook de donkere huid behandeld kan worden! ‘s Ochtends neemt je een E-Matrix behandeling en ’s avonds mag je al weer make-up op. Wel zo fijn als je nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wil komen! 

 2039acne-voor.jpg 2039-acne-na.jpg
Voor de behandeling Na E-Matrix behandeling

 

Cosmetique Totale is de specialist in het verwijderen van acne littekens met de E-Matrix. Door hun jaren lange ervaring de huidtherapeuten de E-Matrix behandeling als geen ander toe te passen. Bovendien heeft Cosmetique Totale 65 behandel locaties door het hele land, zodat je nooit ver hoeft te reizen! Kijk voor meer informatie met www.cosmetique-totale.nl of bel 0172 782419. 


Dit artikel is in samenwerking met Cosmetique Totaal geschreven

Categorie: Tips voor een mooie huid » Acne | puistjes