Beautynieuws on Facebook Beautynieuws on Twitter Beautynieuws on Google Plus

Ultherapy, the best non-surgical lunch-time facelift

Geplaatst op september 13, 2016
Ultherapy, the best non-surgical lunch-time facelift

In de rest van de wereld is men al overtuigd van Ultherapy, nu is Nederland aan de beurt om veroverd te worden!  Ultherapy is een nieuwe niet-invasieve behandelmethode op basis van ultrageluid voor contouring en lifting van de huid. Het bezit zowel een diagnostische als een therapeutische toepassing. Een Ultherapy behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin en hals. Een behandelmethode voor vrouwen of mannen die een milde lifting willen zonder incisies. 

De behandelmethode
1994-ogen.jpgNet als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een handstuk op de huid geplaatst. Op het scherm verschijnt een beeld waarop de behandelende specialist kan bepalen waar de ultrageluid energie nodig is. Hetzelfde handstuk wordt vervolgens gebruikt om een gedoseerde hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat er een positief effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die ontstaat zal de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd worden. 

Het resultaat is een geleidelijke verstrakking van de huid. Na ongeveer 3 maanden is het optimale effect zichtbaar. Natuurlijk is het resultaat niet zo spectaculair als bij een facelift, maar wordt bewust voor een gezonde uitstraling gekozen. Een Ultherapy behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin en hals. Kortom, Ultherapy is DE oplossing voor iedereen die een strakkere en jongere uitstraling wil hebben maar dan zonder operatie. 

Als je interesse hebt om deze nieuwste behandeling te ondergaan of wilt weten of deze behandeling voor jou geschikt is, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande behandelklinieken:

Alizonne Kliniek in Meijel en Vught: www.alizonne.nl

DermaTeam in Bergen op Zoom: www.huidlaser.nl

Finesse Bodyline Clinic in Woerden: www.finessebodylineclinic.nl

Messack Medical in Huis ter Heide: www.messackmedical.nl


Leverancier van het systeem is Dalton Medical in Oosterhout.   
Dit artikel is in samenwerking met Dalton Medical tot stand gekomen  

Categorie: Tips voor een mooie huid » Rimpels | Huidverbetering