Beautynieuws on Facebook Beautynieuws on Twitter Beautynieuws on Google Plus

Klaar voor de lente? Bezoek nu de schoonheidssalon

Geplaatst op maart 12, 2017
Klaar voor de lente? Bezoek nu de schoonheidssalon

Nog even en dan is het weer voorjaar, maar is je huid er wel klaar voor? Nu zit je huidje nog verstopt in lekker warme winterkleding, maar als je straks weer voor het eerst een rokje en /of topje draagt kun je tot de ontdekking komen dat je huid er niet al te best uitziet. Ben jij bang om op dat moment geconfronteerd te worden met een droge huid, cellulite, een te wit velletje of ongewenste haartjes? Haast je dan nu naar de schoonheidssalon en zorg ervoor dat je huid optimaal is voorbereid op het eerste lentezonnetje. Denk aan schoonheidsbehandelingen als anti-cellulite behandelingen, ontharen, een lichaamspakking of gewoon een oppepper van je winterhuid. De schoonheidsspecialiste kan je uitstekend adviseren over de behandeling die bij jou past. 

Oppeppen winterhuid (gezicht en/of lichaam)

Wil je straks een gezond lentevelletje dan kan je schoonheidsspecialiste je huid een echte oppepper geven. Niet alleen je gezicht, maar ook je hals en decolleté worden diep gereinigd, gehydrateerd en verstevigd. Een schoonheidsbehandeling begint met een reiniging van je huid en het verwijderen van onzuiverheden zoals comedonen of mee-eters. Vervolgens wordt er een op jouw huid afgestemde crème of masker aangebracht. Dit wordt meestal gecombineerd met een massage waardoor de bloedcirculatie van je huid wordt verbeterd.  Tot slot wordt de dagverzorging aangebracht. 

Anti-cellulite behandeling

Een anti cellulite behandeling kan op verschillende manieren gedaan worden. De schoonheidsspecialiste kan manueel bindweefselmassage toepassen of gebruik maken van apparatuur zoals caci of radiofrequenttechnologie. 

Bindweefselmassage (lichaam)

Een bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. Niet altijd even fijn, maar het werkt wel om de huid soepeler te maken en de structuur van de huid te verbeteren. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd. Een ideale behandeling tegen cellulite, een slappe huid of als ondersteuning bij het afslanken. 

Lichaamspakking

Een lichaamspakking is een goed hulpmiddel om de lichaamshuid in goede conditie te krijgen voor de lente. Hierbij wordt je lijf ingesmeerd met een laag crème, olie of andere substantie. Afhankelijk van het soort pakking word je daarna met folie omwikkeld. Om de werking van de pakking te versterken, wordt vaak gebruikgemaakt van warmte. Daarbij kan het gaan om een warme deken, een warm bad of gewoon om een warme  ruimte waarin je vertoeft.  Een pakking is altijd lekker ontspannend, maar met een afsluitende massage wordt het helemaal een traktatie.


Ontharen

Mooie gladde benen in de lente? Ga naar de schoonheidsspecialiste en laat je benen harsen! Haren blijven langer weg met IPL-behandelingen of laserbehandelingen, vraag je schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden. En vergeet je bikinilijn niet!

 

Zou je het zelf leuk vinden om deze behandelingen te kunnen uitvoeren? Volg dan een opleiding schoonheidsspecialiste. Kies hier de opleiding die bij je past.

Categorie: Beauty trends » Seizoenstips