Beautynieuws on Facebook Beautynieuws on Twitter Beautynieuws on Google Plus

Bruidskapsels, voorbeelden uit de hele wereld

Geplaatst op januari 06, 2013
Bruidskapsels, voorbeelden uit de hele wereld

Je gaat trouwen! Natuurlijk ben je al lang voor je trouwdatum bezig met DE jurk. Maar ook je bruidskapsel en je make-up bepalen voor een groot gedeelte je looks op je trouwdag, het totale plaatje moet natuurlijk wel kloppen. Het allerbelangrijkste is dat je je lekker voelt, je kapsel en make-up moeten passen bij wie je bent en uiteraard bij je jurk.  Door veel voorbeelden van bruidskapsels te bekijken krijg je een indruk van wat er allemaal mogelijk is en wat wel en niet bij je past. Om je hierbij te helpen introduceert het kappersmerk L’Oréal Professionnel de Wedding Collection. 

Met de Wedding Collection willen L’Oréal Professionnel en de kapper aanstaande bruiden helpen om er onweerstaanbaar uit te zien op de grote dag. Speciaal voor de creatie van deze kapsels zijn 11 internationale topkappers geselecteerd. Het verschil in culturele achtergrond, ervaring en creativiteit van deze kappers heeft geresulteerd in een huwelijkscollectie van 22 afzonderlijke huwelijkskapsels van over de hele wereld. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van bruidkapsels, variërend van klassiek tot modern. 

1536Brazil.jpg
Brazilie 
1536China.jpg
China 
 1536duits.jpg
Duitsland
 1536USA2.jpg
USA
 1536Japan.jpg
Japan
 1536UK.jpg
Engeland
 1536usa.jpg
USA
 1536France.jpg

Frankrijk

 

Wat wordt jouw bruidkapsel?

Aanstaande bruiden kunnen hier een vragenlijst invullen die je zal leiden naar de look die je de rest van je leven wil herinneren. Vervolgens kun je met jouw L’Oréal Professionnel haarstylist een afspraak maken om alle details door te nemen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat de stylist al je wensen laat uitkomen.

Categorie: Make-up tips | Persoonlijke styling » Bruidsmake-up en kapsel