Beautynieuws on Facebook Beautynieuws on Twitter Beautynieuws on Google Plus

Mooier met wimperextentions

Geplaatst op november 07, 2016
Mooier met wimperextentions

Wimperextentions zijn de trend van het moment. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Maar waarom zouden we kiezen voor wimperextentions in plaats van nep-wimpers of wimperstukjes? Wij hebben het uitgezocht!

Wat is het verschil?
Wimperextentions zijn een verlening van je natuurlijke wimpers. Wimperextentions bestaan uit kleine stukjes nep-wimper die aan je natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een meer natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen. 

De behandeling
Wimperextentions bestaan in vele soorten en maten. Zo kun je kiezen uit dikte, krul en lengte van de wimper. Je kunt zelf je perfecte wimpers samenstellen, al is het wel verstandig om de specialist om feedback te vragen. Zij zijn de experts en kunnen goede tips geven over welke lengte of dikte het beste bij jou past. Een wimperextention behandeling duurt ongeveer 98 minuten en kost rond de €74,- per keer. De wimpers blijven gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Daarna beginnen je natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Een refill kost tussen de €25,- en €50,- afhankelijk van de staat van je wimpers. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van de wimperextentions. We raden je wel aan om je lezen tijdens de behandeling en refill uit laten, omdat je ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

Wat zijn de voordelen?
Wimperextentions hebben veel voordelen. Ze zijn bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextentions heb je geen last meer van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit. En bij het uitvallen van een aantal natuurlijke wimpers, ontstaan niet gelijk gaten in de wimpers. Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds ook een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up. De wimperextentions zijn namelijk vol, dik en van zichtzelf krullend, waardoor je geen mascara en eyeliner meer nodig hebt!  

Don’ts
Make-up kan de extentions beschadigen dus dat wordt sterk afgeraden. Hetzelfde geldt voor het gebruik van olieproducten, door de olie kan de lijm van de extentions loslaten. Treatwell heeft een handige Infographic gemaakt, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je het beste met wimperextentions om kunt gaan. Ook staan er een aantal leuke feitjes in over hoe het gemiddelde publiek over wimperextentions denkt.

Alles_over_wimperverlenging_2.png

 

Vind je het leuk om zelf wat meer te leren over visagie? Volg dat een visagie opleiding die bij je past

Categorie: Make-up tips | Persoonlijke styling » Make-up aanbrengen